Over Neztar ...

Over Neztar ...

OMDAT U ONS ZORGT, ZORGEN WIJ UW SCHOONHEID.

neztar behoort tot PG Group en is eigendom van Comercio online levante S.L. Met wettelijk adres in C / Bronze nº12, cp 12530 Burriana (Castellón), met "COMERCIO ONLINE LEVANTE, SL heeft meer dan 10 jaar in de schoonheidssector en dankzij dit is het erin geslaagd om de meest exclusieve selectie van parfums te verenigen, cosmetica, make-up en nog veel meer schoonheidsproducten. Daarnaast heeft onze uitgebreide ervaring in e-commerce het voor ons mogelijk gemaakt om de beste prijzen te hebben met de beste kortingen op al deze producten. Al onze producten hebben de hoogst mogelijke korting, dus dat de klant de goedkoopste schoonheidsproducten kan krijgen.

35.000

BESCHIKBARE PRODUCTEN

98%
Klanten die hun aankoop herhalen !!!

30.000

geregistreerde klanten

Uitstekend

Catalogus

In neztar hebben we de breedste catalogus van parfums, kolonies, cosmetica, geuren, behandelingen, haarproducten, shampoos, conditioners, platen ... In neztar vindt u de meest uitgebreide catalogus van heel internet en met de beste prijs.

Wereldwijde verzending

neztar verzendt wereldwijd, en altijd met de meest professionele rederijen (DHL, UPS, FEDEX, SEUR, ASM ...), maar vooral met de goedkoopste verzendkosten op internet.

100% ORIGINELE PRODUCTEN

Bij neztar garanderen we de kwaliteit van al onze producten, omdat we alleen 100% originele producten verkopen die gegarandeerd zijn door fabrikanten.

Onze groep

PG GRUPO

PG GRUPO

PG GROUP is een bedrijf dat zich toelegt op wereldhandel. PGGROUP is een referentie in de online distributie.
WOTIKA.COM

WOTIKA.COM

Wotika is het portaal met meerdere categorieën waarmee u op de eenvoudigste en snelste manier met een enkele klik allerlei soorten aankopen kunt doen. Computers, elektronica, mode, schoonheid, parfumerie, make-up, sport, eten, kruidengeneeskunde, boeken, muziek ... en nog veel meer.
PG LOGISTICA

PG LOGISTICA

Logistiek platform voor e-commerce.
NEZTAR.COM

NEZTAR.COM

Online winkel van parfums en consmetica
 
 
Back to Top