TERUGSTUURBELEID

De klant kan elk product dat in onze winkel is gekocht retourneren, op voorwaarde dat het product niet is geopend of gebruikt. Houd er rekening mee dat:

1 - De termijn voor een retourzending is 15 dagen vanaf de ontvangst van de bestelling. De leverdatum van de bestelling is degene die het transportbedrijf definieert in het ontvangstbewijs.

2 - De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper wanneer het vrijwillige retourzendingen betreft, behalve als de retourzending is gedaan vanwege een fout in het product dat de klant heeft ontvangen (gedwongen retourzending).

3 - In geval van gedwongen retourzending, dient de klant contact met ons op te nemen via e-mail op [email protected], het probleem aangeven en foto's sturen van het ontvangen product waarin het duidelijk te zien is in de productverpakking en de ean-code van het product of de producten . Als de retourzending wordt geaccepteerd, stuurt onze klantenservice je een gratis retourlabel.

4 - Indien de teruggave vrijwillig is, moet de koper het product naar onze magazijnen sturen op het volgende adres: PG LOGISTICA, C / Bronze nº 12, Burriana, Castellón, Spanje, cp 12530.

5 - Als de klant een defect of kapot product ontvangt, moet hetzelfde proces als in punt 3 worden toegepast.

6 - Indien het product in goede staat verkeert en de levering correct is geweest, is het beleid van punt 4 van toepassing.


 

Back to Top